Tips elak faraj (cikmunger) hitam.

Please follow and like us:

Salammm lagiii,…walaupon menulis hari dan waktu lebih kurang same. hihihi.

Testingg,..tak pandai sgt nak2 godek blog ni sendiri. Tgk blog org lain lawa2. Warna warni.

urm takpe lahhh asalakan ilmu sampeiii. Okay tengok tajuk dah tauuu kan ape tujuan Kaknur elaborate more. Kaknur guide bagi tips yg relate dgn product Kaknur buat 100% Homemade dik. Jadi takleh expect i have all the sijils k. Lagipon bukan meniage besar2 , Poslaju pon seminggu sekali lagi…tak membangun langsung hihihi. Takpelah Kaknur suke care gini. Sebabb kaluuu sibukkk sgt,…mmg tak terurus hidup. Asekkk nak kejar duittt,..pegang henfon sbb keadaan tu mmg X sesuai dgn Kaknur/Nur.

Ehhh melalut plak heee…

Tips elak faraj hitam
Tips elak faraj hitam

Tuuuu cara2 nak elak dari faraj hitam,..gatal,..garu2 lagi kering nak2 dgn kuku..lg sedap weiii garukkk.hihihi Hitam celah kelangkang. Kite g kije parking jauh ke…nek LRT ke..berpeloh peloh,…kan,… Selain dari diatas elakkan drpd mencuci faraj dgn Sabun tajam yg ade di farmasi,..kdg kulit omputih x sama dgn kita,..dorg jauh lebih kasar ..kering kulit dorg sejuk melampau kering melampau .. Dan sabun tajam yg katanya membunuh kuman,. Mmg dah lembab2 area tu ada kuman bakteria fungus dsbnye tapiii,…kulit area tu adalah lembut ,, mudah sensitif dan terangsang.

Kaknur suggest,..melalui pengalaman jugak, elakkan pemakaian girdle yg ketattt….weiiii ketat sgt dgn teksture kain yg memerangkap peloh nak nak yg suit satu badan peha aiyooo…name it berapa ribu pon,…hitam gak akhirnyaaa hihihi..

Jadi jangan pakei girdle ketat2 weiii,…x elok ,…bukan shj hitam tapi ade yg ckp mandul(lelaki kot nooo sat nk p survey cik abe info).

Bukan shj celah kelangkang hitam,..tapiiii sangkut sekali dgn keputihan,..merenyammm ya Allah habis2 liang2 jimak tu,…adihhh,…gatalll weiii..hihihi.

Jadiii pakai laaa panties yg sederhanan ketat jenis cotton bersih,…BAWAKLAAA SPARE DUA ka TIGA helai nk buat solat… Ingatttt,…setitik airkencing kite terrrkene seluardalam,…tak sah solat . Najis tu,..takottttnya Ya Allah.

Jadiiii we cut it short Kaknur pon ngantuk ni,…aku nak test je posting ni menjadi ke dak die ikot aturan blog ni. Sbb Kaknur main belasah je niii,,,ya Allah. adoihaiii… OK kaluuuu mmg jenis daki degil, boleh try SHEAMANJA SCRUB dgn Manjakani Asli Gred A, ada sheabutter dgn Olive Oil atau minyak Zaitun. Essential Oils dan seee lagi ramuan yg maseh jd rahasiaaa…hihihihi.. herba herbs yg dipercayai baikkkkk utk kulit muka,..tapiiii Kaknur tarok kek SheaManja supaya customer kaknur dapat 1st quality herbs sekaliponnnnnn CIKMUNGER,…ie faraj. CikMunger pentinggg weiii,…hihihi.  Scrubs/Masker Manjakani

Manjakani Scrub. Scrub Manjakani mencerahkan faraj
Manjakani Scrub. Scrub Manjakani mencerahkan faraj

 

OKAYLAh sekian dulu waktu ni,…washing mesin tu dah panggey. Nk g sidai kain. Okay adik kakok semoga membantu bermanfaat bagi kalian ya., ilmu yg x seberapa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *