Category Archives: Manjakani Natural Soap

Manjakani menegangkan payudara

Salam,..sistassss,…. 🙂

Kaknur bukan pandai ngat menulih tapiii kene gak menulih memandangkan dah terjebak kekancah penulisan blog ni…heee.  Apepon malam ni,…nak buat 2nd batch Manjakani Candy bg warner cerohh sikit tapii x sure buleh keras ke dok..

Malam ni kaknur citer sikit tentang Manjakani superajaib ni,..die cover satu badan.

Macam mana die leh buatkan payudara yg jatuh leleh sedeh jeee kan,…payudara layut,..kesitt tu tak berisi, tengokkk pon kesiann hahahah kikikik. Bukan per satu sbb kite kurus, jadi die pon ikot x berisi. Tapiiii,…lain jika makan Manjakani. Manjakani ni ada mcm2 gred k. Kaknur gune gred A dari awal lagi dlm pembuatan Kapsul, Gentel dan segala mcm product yg Kaknur sendiri hasilkan and ader serbe sikit bantuan dr pihak ketiga. Jadi tak banyak,..resepi remained TOP SECRET afterall. Resepi buleh kasik,…tapiii skill nak buat,.. airtangan sipembuat lain…

Cara cara membuatkan payudara ini kencenggg padat steady provided tak nyusu k. Manjakani jugak menambahkan susu k,..harap maklom sbb ramai salah sangka. Manjakani org lain Kaknur x sure,..sbb gentel Kaknur ader bahan campuran lain.

Cara 1- MAKAN MANJAKANI walaupon org ckp menjakani mengecutkan, tapii setakat ni Alhamdulillah generous orgputih ckp… GENEROSITY hihihihi. Makan MK=Manjakani Kapsul atau MG=Manjakani Gentel semuaaa flavor gentel kaknur mampu memberi efek luarbiasa.Nak tau Manjakani Kapsul Manjakani Gentel Manjakani Serbok BijiAsli semua ttg product yg ada sila tekan sini k yangg..

 

Cara 2- WAJIB ADA SABUN MANJAKANI. Sabun Manjakani Kaknur ader 5jenis. Jadi adik pilihhhhhh,…yg ramuannya Manjakani. Manjakani (plain) Manjakani Oat+SusuKambing , Manjakani Sireh , Manjakani+Madu. Nak tau Sabun Manjakani Homemade Kaknur tekan sini

Cara 3- ikot arahan guide yg Kaknur kasik setiap kali Customer/adik2 kakak2 mintak Tips Menegangkan payudara.

Seperti dibawah foto Kaknur upload nanti k.

Itu saja serbe sikit k. InshaA llah Kaknur tulis lagi,…semoga membantu bermanfaat buat kalian, buat zuriat keturunanku InsyaAllah selama ketiadaanku di atas mukabumi Allah ini.

Manjakani menegangkan payudara
Manjakani menegangkan payudara