Tag Archives: Sabun Manjakani

Tips elak faraj (cikmunger) hitam.

Salammm lagiii,…walaupon menulis hari dan waktu lebih kurang same. hihihi.

Testingg,..tak pandai sgt nak2 godek blog ni sendiri. Tgk blog org lain lawa2. Warna warni.

urm takpe lahhh asalakan ilmu sampeiii. Okay tengok tajuk dah tauuu kan ape tujuan Kaknur elaborate more. Kaknur guide bagi tips yg relate dgn product Kaknur buat 100% Homemade dik. Jadi takleh expect i have all the sijils k. Lagipon bukan meniage besar2 , Poslaju pon seminggu sekali lagi…tak membangun langsung hihihi. Takpelah Kaknur suke care gini. Sebabb kaluuu sibukkk sgt,…mmg tak terurus hidup. Asekkk nak kejar duittt,..pegang henfon sbb keadaan tu mmg X sesuai dgn Kaknur/Nur.

Ehhh melalut plak heee…

Tips elak faraj hitam
Tips elak faraj hitam

Tuuuu cara2 nak elak dari faraj hitam,..gatal,..garu2 lagi kering nak2 dgn kuku..lg sedap weiii garukkk.hihihi Hitam celah kelangkang. Kite g kije parking jauh ke…nek LRT ke..berpeloh peloh,…kan,… Selain dari diatas elakkan drpd mencuci faraj dgn Sabun tajam yg ade di farmasi,..kdg kulit omputih x sama dgn kita,..dorg jauh lebih kasar ..kering kulit dorg sejuk melampau kering melampau .. Dan sabun tajam yg katanya membunuh kuman,. Mmg dah lembab2 area tu ada kuman bakteria fungus dsbnye tapiii,…kulit area tu adalah lembut ,, mudah sensitif dan terangsang.

Kaknur suggest,..melalui pengalaman jugak, elakkan pemakaian girdle yg ketattt….weiiii ketat sgt dgn teksture kain yg memerangkap peloh nak nak yg suit satu badan peha aiyooo…name it berapa ribu pon,…hitam gak akhirnyaaa hihihi..

Jadi jangan pakei girdle ketat2 weiii,…x elok ,…bukan shj hitam tapi ade yg ckp mandul(lelaki kot nooo sat nk p survey cik abe info).

Bukan shj celah kelangkang hitam,..tapiiii sangkut sekali dgn keputihan,..merenyammm ya Allah habis2 liang2 jimak tu,…adihhh,…gatalll weiii..hihihi.

Jadiii pakai laaa panties yg sederhanan ketat jenis cotton bersih,…BAWAKLAAA SPARE DUA ka TIGA helai nk buat solat… Ingatttt,…setitik airkencing kite terrrkene seluardalam,…tak sah solat . Najis tu,..takottttnya Ya Allah.

Jadiiii we cut it short Kaknur pon ngantuk ni,…aku nak test je posting ni menjadi ke dak die ikot aturan blog ni. Sbb Kaknur main belasah je niii,,,ya Allah. adoihaiii… OK kaluuuu mmg jenis daki degil, boleh try SHEAMANJA SCRUB dgn Manjakani Asli Gred A, ada sheabutter dgn Olive Oil atau minyak Zaitun. Essential Oils dan seee lagi ramuan yg maseh jd rahasiaaa…hihihihi.. herba herbs yg dipercayai baikkkkk utk kulit muka,..tapiiii Kaknur tarok kek SheaManja supaya customer kaknur dapat 1st quality herbs sekaliponnnnnn CIKMUNGER,…ie faraj. CikMunger pentinggg weiii,…hihihi.  Scrubs/Masker Manjakani

Manjakani Scrub. Scrub Manjakani mencerahkan faraj
Manjakani Scrub. Scrub Manjakani mencerahkan faraj

 

OKAYLAh sekian dulu waktu ni,…washing mesin tu dah panggey. Nk g sidai kain. Okay adik kakok semoga membantu bermanfaat bagi kalian ya., ilmu yg x seberapa.

Manjakani menegangkan payudara

Salam,..sistassss,…. 🙂

Kaknur bukan pandai ngat menulih tapiii kene gak menulih memandangkan dah terjebak kekancah penulisan blog ni…heee.  Apepon malam ni,…nak buat 2nd batch Manjakani Candy bg warner cerohh sikit tapii x sure buleh keras ke dok..

Malam ni kaknur citer sikit tentang Manjakani superajaib ni,..die cover satu badan.

Macam mana die leh buatkan payudara yg jatuh leleh sedeh jeee kan,…payudara layut,..kesitt tu tak berisi, tengokkk pon kesiann hahahah kikikik. Bukan per satu sbb kite kurus, jadi die pon ikot x berisi. Tapiiii,…lain jika makan Manjakani. Manjakani ni ada mcm2 gred k. Kaknur gune gred A dari awal lagi dlm pembuatan Kapsul, Gentel dan segala mcm product yg Kaknur sendiri hasilkan and ader serbe sikit bantuan dr pihak ketiga. Jadi tak banyak,..resepi remained TOP SECRET afterall. Resepi buleh kasik,…tapiii skill nak buat,.. airtangan sipembuat lain…

Cara cara membuatkan payudara ini kencenggg padat steady provided tak nyusu k. Manjakani jugak menambahkan susu k,..harap maklom sbb ramai salah sangka. Manjakani org lain Kaknur x sure,..sbb gentel Kaknur ader bahan campuran lain.

Cara 1- MAKAN MANJAKANI walaupon org ckp menjakani mengecutkan, tapii setakat ni Alhamdulillah generous orgputih ckp… GENEROSITY hihihihi. Makan MK=Manjakani Kapsul atau MG=Manjakani Gentel semuaaa flavor gentel kaknur mampu memberi efek luarbiasa.Nak tau Manjakani Kapsul Manjakani Gentel Manjakani Serbok BijiAsli semua ttg product yg ada sila tekan sini k yangg..

 

Cara 2- WAJIB ADA SABUN MANJAKANI. Sabun Manjakani Kaknur ader 5jenis. Jadi adik pilihhhhhh,…yg ramuannya Manjakani. Manjakani (plain) Manjakani Oat+SusuKambing , Manjakani Sireh , Manjakani+Madu. Nak tau Sabun Manjakani Homemade Kaknur tekan sini

Cara 3- ikot arahan guide yg Kaknur kasik setiap kali Customer/adik2 kakak2 mintak Tips Menegangkan payudara.

Seperti dibawah foto Kaknur upload nanti k.

Itu saja serbe sikit k. InshaA llah Kaknur tulis lagi,…semoga membantu bermanfaat buat kalian, buat zuriat keturunanku InsyaAllah selama ketiadaanku di atas mukabumi Allah ini.

Manjakani menegangkan payudara
Manjakani menegangkan payudara